Stefan Mårtensson nybliven moderat!

Stefan Mårtensson har öppnat en blogg döpt Värmdöleak, idolen heter Assange. Lite cowboy över Assange, ”a man gotta do what a man gotta do”. Alltihop är lite tramsigt men också roligt och bidrar till transparens men man måste nog vara lite kritisk till vad man läser. Speciellt efter som Assange=Mårtensson är en fullt betalande medlem i Moderaterna så kan han inte agera neutral och samhällskritisk. Är syftet att driva en blogg att läka information till medborgare utifrån en humanistiskt filantropiskt perspektiv eller.. Övervärderade jag Herr Mårtensson? Synd. Drivkraften verkar vara att komma in i maktens korridorer på vilket sätt som helst och hitta information att skvallra om eller är det makthunger.

När inte folket ger stöd finns det andra vägar.
OBS! alla handlingar är offentliga..
97 % av våra politiker i landet är fritidspolitiker.. hör av er direkt till dem för svar och undringar.

Annons

En reaktion på ”Stefan Mårtensson nybliven moderat!

  1. Hej Amie,
    jag menar att Du har en underlig syn på att vara neutral: Jag menar att i det här fallet måste det väl ändå vara Stefans uppfattning som gäller, menar då huruvida han är neutral eller inte. Några av oss känner väl till Moderaternas interna arbete, demokrati eller inte? Det är en intressant fråga. Enligt min mening är det inom det interna partiarbetet demokratiprocesserna börjar. Du må ha en annan mening, skvaller eller inte, dock bör och skall det finnas en transparent behandling av de politiska partierna såväl externt som internt.
    Att komma efter och säga att alla handlingar är offentliga! Vad är det för fasoner? Besluten är ju då redan tagna och historien lagd! Jag måste då fråga; Vad har man då för möjlighet att i realiteten påverka.
    Med all uppskattning
    Jan Dolk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s