Vad kostar män Sverige?

”Vad kostar en man?” är rubriken på dagens ledare i DN (onsdagen den 22 september) signerad av Hanne Kjöller.  En viktig fråga som vi måste ställa oss i vårt land. Men jag vill utveckla hennes tankar,  och nu har jag fått en idé, en politisk idé. Vi öppnar upp våra gränser för alla världens kvinnor och alla världens homosexuella män! Men stopp för utländska män, observera att jag drar gränsen vid Sverige, Ystad och Haparanda, absolut inte Norden. Säger jag Sverige menar jag Sverige. Alla vet ju hur finska och danska män är, eller hur?

Sverige kommer att bli ett framgångsland. Mycket låg  kriminalitet, kraftigt minskad antal våldtäkter och totalt stopp för trafficking. Alla pengar som idag går till kriminalvård kan användas till förskolor och utbyggnad av vindkraft.

Nu kommer några av er att bli lite mjuka och opponera er och säg att män bidrar ekonomiskt till vårt modersland. Men jag har räknat på det här, och vi kommer att tjäna massor! Jag kan ha räknat fel på några 100 miljoner hit eller dit, det visar sig. Nu när jag tänker på det lite mer strikt ekonomiskt tycker jag faktiskt att vi kan utveckla dessa tankar till att slänga ut alla män som begår brott, även svenska män!

Dessutom är män som begår brott oftare förtidspensionärer, arbetslösa och psykiskt och fysiskt sjuka – så för att förhindra brottslighet, alltså ur ett rent preventivt syfte, så kan vi slänga ut alla sjukskrivna, arbetslösa och förtidspensionärade män. Nu tror jag att vi är plus i kassan, några hundra miljoner, minst!

Varför ska vi ha obegränsad invandring av homosexuella män, undrar kanske en del. För det första är de trevligare och roligare än heterosexuella män. Dessutom kommer vi kvinnor bättre överens med homosexuella män, liknande intresse, samt att någon måste jobba inom barnomsorgen och underhållningsbranschen. Sedan löser det reproduktions kravet med tillgång till spermier till frysboxarna!

Åh, vad det känns lättare! Att vi inte kom på det här tidigare.

Tjingeling!

PS: detta inlägg innehåller Ironi, vilket i sin tur kräver Abstrakt tänkande. Känner du att du har problem med något av dessa två begrepp är du antagligen en man.

Har vi råd med män?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s